Голмайстор на дивизията
#1 Removed user 08.06.2012 21:15
Demons
119 Posts

Здравейте колеги. Искам да направя едно предложение. Какво ще кажете да има голмайстор на дивизията и по-точно голмайсторите на A-B-C-D групите който от тях има най-много голове да бъде награден с медал за голмайстор на дивизията. Надявам се ме разбрахте:)

#2 Removed user 08.06.2012 21:33
Asse saint etienne
2617 Posts

<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Здравейте колеги. Искам да направя едно предложение. Какво ще кажете да има
голмайстор на дивизията и по-точно голмайсторите на A-B-C-D групите който от тях
има най-много голове да бъде награден с медал за голмайстор на дивизията.
Надявам се ме разбрахте</blockquote>
Ако има отбор играещ с 5-4-1, колко гола може да отбележи този " 1 " ? Всеки сезон ще бъде сам на върха ;) Това е БЪГ, но админа го отрича.

#3 Removed user 08.06.2012 21:40
Demons
119 Posts

Kолега аз също играя с 5-4-1 и да нападателя ми вкарва почти всеки гол, но това не зависи от мен това е работа на симулатора. Мисля че това е друга тема. Интересува ме самото предложение дали ви харесва.

#4 Removed user 08.06.2012 21:48
CSKA Sofia
1502 Posts

Не ми харесва защото отбор със схема 4-5-1 или 5-4-1 в "B" и "C" група много лесно вкарват голове на неактивни отбори и на роботи докато в "А" група конкуренцията е най-голяма ... според мен няма смисъл :)

#5 Removed user 08.06.2012 23:08
Asse saint etienne
2617 Posts

ZIDANE 13 е отбелязал 40 гола за 15 мача... Нещо като новото МЕСИ във всеки един отбор играещ с тази схема.

А думите на Админа бяха, че когато един отбор играе с един нападател, то той следователно би вкарал повече голове, докато ако са двама или трима.

Логика голяма, но на практика няма как един нападател да подържа форма на 6+ цял сезон. Поправете ме ако греша, но точно така седят нещата.

ПРОТИВ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО!

#6 Removed user 08.06.2012 23:19
CSKA Sofia
1502 Posts

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>ZIDANE 13 е отбелязал 40 гола за 15 мача... Нещо като новото МЕСИ във всеки един
отбор играещ с тази схема.

А думите на Админа бяха, че когато един отбор играе с един нападател, то той
следователно би вкарал повече голове, докато ако са двама или трима.

Логика голяма, но на практика няма как един нападател да подържа форма на 6+ цял
сезон. Поправете ме ако греша, но точно така седят нещата.

ПРОТИВ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО!</blockquote>
Като си представиш че има 40 гола за 15 кръга ... има още 15 кръга и КЛ ... направи си сметката колко още може да вкара :D :D :D

#7 Removed user 08.06.2012 23:24
Demons
119 Posts

Колега говориш за моя играч..да доста голове вкарва но аз съм в В-група затова е така. След 1 или 2 сезона аз ще съм в А-група и тогава моя нападател няма да вкарва толкова.....

#8 Removed user 08.06.2012 23:59
CSKA Sofia
1502 Posts

<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Колега говориш за моя играч..да доста голове вкарва но аз съм в В-група затова е
така. След 1 или 2 сезона аз ще съм в А-група и тогава моя нападател няма да
вкарва толкова.....</blockquote>
Да ама ти искаш за тия няколко сезона докато си в "B" група да спечелиш някакви нереални отличия на играча от които няма никакъв смисъл !!!

#9 Removed user 09.06.2012 00:13
Demons
119 Posts

Признавам ,че заради моя играч ми хрумна това предложение, ако преди време ми беше хрумнало щях отдавна да съм го предложил просто никога не съм се замислял по-този въпрос. Аз не мога да разбера защо винаги гледате личната изгода. Това ще е за цялата игра а не само за мойта дивизия. Сигурен съм ,че предложението ви харесва ,но понеже го предлага отбор който има нападател с много голове сте против не мога да ви разбера.

#10 Removed user 09.06.2012 23:02
Dynamite
671 Posts

Ами защо не, това са награди които не влияят на развитието.Нека има поущрения за останалите отбори които чесно казано се чудят защо играят играта.Да аз също имам играч с медали и това ме кара да посещавам по-често играта.Даже откакто се дава купа за ДЮШ в моята девизия съм забелязъл че играчите се борят и радват когато получат отличие дори и да не им дава кредит то е повод за радост от играта.
Накратко нека има "шарена радост" за всеки (y)